Vores Hverdag

Vi bruger vores hjemmehyggedage på at synge, danse eller bare slappe af og nyde en rolig dag. Vi hører rigtig meget musik, vi elsker at danse tosset rundt til en masse hyggelige og lærerige børnesange.

Vi har vores egen legestue som vi kan benytte så tit vi ønsker.

Jeg bestræber mig på at vi kommer ud i det fri, nyde naturen, se på dyrene, mærke årstiderne, og får nogle oplevelser med på vejen. Men jeg er ikke en dagplejer der går lange ture med barnevognen, fordi jeg ikke mener, der er nogen udfoldelse i en gåtur.

Når vi er ude at gå, har vores gåtur et formål såsom: at komme en tur i skoven, eller besøge de mange legepladser som er omkring os.

Vi har egen bil der altid venter på os med 5 godkendte autostole.

Bilen er vi glade for at bruge fordi det er nemt at tage på spontane ture eller besøge andre. Vores bil hjælper os med at besøge steder i Aalborg og omegn som er helt fantastiske.

Besøg ved andre dagplejere kan finde sted i Vejgaard, Gug, Nørresundby og Storvorde.

Vi har nogle faste rutiner, som børnene lære, de rutiner handler blandt andet om at behandle genstande, dyr og mennesker ordenligt, selv tage sko og jakke på, færdes i naturen med respekt, Holde bordskik og selv løse mindre konfilkter.

Steder vi besøger

Kildeparken, Egholm, Biblioteket i Haraldslund, Skansebakkens legeplads, Lindholm Høje, Aalborg Zoo, Lundby Krat og en masse andre spændende legepladser.